Foto 1

Boelaars & Lambert Groep

Kerst en nieuwjaar

Op donderdag 24 december sluiten onze kantoren om 15.30 uur en donderdag 31 december 2015 sluiten wij om 12.30 uur. Nieuwjaarsdag zijn onze kantoren gesloten.. Lees hier onze nieuwjaarsgroet...

Wie zijn wij?

Boelaars & Lambert Groep is adviseur op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. De Boelaars & Lambert Groep is als erkend registermakelaar in assurantiën een deskundige gesprekspartner.

De contacten met vrijwel alle verzekeraars inclusief Engelse Lloyds en het optreden als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen zijn daar bewijzen van. Daarbij staat betrokkenheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Naar uw vragen en wensen wordt geluisterd.

De Boelaars & Lambert Groep als onafhankelijke makelaar heeft een actieve opstelling en denkt creatief mee bij het aandragen van een oplossing om de risico's die u loopt, te beperken.

De Boelaars & Lambert Groep met haar 46 professionals kan daarbij uw partner zijn; wij beschikken over grondige kennis op het gebied van risicobeheer en zijn al meer dan 90 jaar "thuis" in de vaak ingewikkelde materie van verzekeringen pensioenen, en hypotheken.

De verzekeringsmarkt is voortdurend in beweging. De Boelaars & Lambert Groep is alert op deze veranderingen en houdt daarbij uw belangen voor ogen.

Onze taak is om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van:

  • schadeverzekeringen
  • levensverzekeringen
  • hypotheken