Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Autoverzekering

Veel ondernemers en hun werknemers zijn voor de bedrijfsvoering afhankelijk van het wagenpark. Het wagenpark en de betrokken chauffeurs staan dagelijks bloot aan risico's. 
Risico's die vaak door een ondernemer niet gedragen mogen en kunnen worden. Naast organisatorische oplossingen om risico's te beperken zullen er altijd risico's overblijven die door een verzekering kunnen worden opgevangen.

Welke dekking kiest u
De eerste keuze die u moet maken heeft betrekking op de dekking. U kunt kiezen uit drie mogelijkheden.

W.A.-verzekering
De W.A.-(Wettelijke Aansprakelijkheids) verzekering is de wettelijk verplichte verzekeringsvorm. Deze verzekering vergoedt alleen de schade aan anderen, die door de verzekerde auto is veroorzaakt. Ook schade door afvallende lading wordt vergoed.

W.A. + beperkte cascoverzekering 
Met deze verzekering wordt óók de schade aan uw eigen auto vergoed. Maar …. deze schade mag dan niet zijn ontstaan door een botsing. U kunt bijvoorbeeld denken aan andere oorzaken zoals: brand, diefstal, braak, ruitbreuk, storm, hagel, overstroming of een aanrijding met een loslopend dier.

W.A. + volledige cascoverzekering (All-Risks)
Deze verzekering gaat weer een stapje verder. In aanvulling op de W.A. + W.A. beperkte cascoverzekering wordt ook schade vergoed die ontstaan is door botsing, omslaan, van de weg raken of andere oorzaken.

Van de bovengenoemde drie verzekeringen is de W.A. + volledig cascoverzekering de meest uitgebreide.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cisca Weber via 010 - 44 33 400 of via het contactformulier.