Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Over ons

Boelaars & Lambert Makelaars in Assurantiën B.V. is adviseur op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Als erkend registermakelaar in assurantiën zijn wij een deskundige gesprekspartner.

De contacten met vrijwel alle verzekeraars inclusief het Engelse Lloyds en het optreden als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen zijn daar bewijzen van. Daarbij staat betrokkenheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Naar uw vragen en wensen wordt geluisterd, vertellen ook onze klanten.

Schouten Zekerheid
De aandelen van ons bedrijf zijn sinds eind december 2016 in handen van Schouten Zekerheid. Er zijn geen verzekeraars die aandelen in ons bedrijf hebben of waarmee wij productieafspraken hebben gemaakt. Vanaf 2022 zal onze naam volledig overgaan in Schouten Zekerheid en zal de merknaam Boelaars & Lambert verdwijnen.

Onafhankelijke makelaar
Boelaars & Lambert als onafhankelijke makelaar heeft een actieve opstelling en denkt creatief mee bij het aandragen van een oplossing om de risico's die u loopt, te beperken.

Met onze professionals kunnen wij daarbij uw partner zijn; wij beschikken over grondige kennis op het gebied van risicobeheer en zijn al meer dan 100 jaar "thuis" in de vaak ingewikkelde materie van verzekeringen en pensioenen.

Ongebonden en objectieve bemiddelaar

Boelaars & Lambert Makelaars in Assurantiën B.V. is een ongebonden en objectieve bemiddelaar. Wij baseren het advies voor de relatie op een analyse van een toereikend aantal op de markt verkrijgbare en vergelijkbare financiële diensten. In Nederland zijn er veel verzekeraars. Het is niet mogelijk om voor elke verzekering bij al deze verzekeraars een offerte aan te vragen. Regelmatig selecteren wij daarom verzekeraars die naar ons oordeel een goede prijs/prestatieverhouding hebben. Wij letten daarbij met name op de kwaliteit van de polisvoorwaarden en de premie, maar ook hoe snel en correct schades worden afgewikkeld en hoe de verwerking van polisaanvragen en mutaties is. Bij dit selectieproces betrekken wij ook het aan ons gelieerde volmachtbedrijf Boelaars & Lambert Assuradeuren B.V. 

Continu meebewegen
De verzekeringsmarkt is voortdurend in beweging. Boelaars & Lambert is alert op deze veranderingen en houdt daarbij uw belangen voor ogen.

Onze taak is om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van schadeverzekeringen en verzuim.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 010 - 44 33 400 of via het contactformulier.