Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Workshop Incoterms

Weet u dat bij 74% van de organisaties onduidelijkheid bestaat over de rechten en plichten van de verschillende Incoterms? Wie is waarvoor verantwoordelijk en wie is er aan zet in het geval van schade?

Tijdens deze workshop nemen we u op een interactieve wijze mee langs alle belangrijke elementen van de Incoterms én de verschillende verzekeringsaspecten.

Wanneer: 13 maart 2019

Locatie: Van Traa Advocaten, Meent 94, 3011 JP Rotterdam

Kosten: Gratis!

Kennissessie: 'The Battle of Forms: Hoe zorgt u dat u wint?'

Leveringsvoorwaarden: iedere ondernemer heeft ermee te maken. Als u het goed heeft geregeld, is het een mooi vangnet. Maar anders...

In veel ondernemingen zijn inkoop- en verkoopvoorwaarden niet het meest populaire onderwerp. Logisch, want het lijkt ingewikkeld en het kost veel tijd. Maar ze zijn wel belangrijk. Heel belangrijk zelfs, want het voeren van de juiste voorwaarden is cruciaal voor de continuïteit van uw onderneming.

Daarom nodigen Schouten Zekerheid en Boelaars & Lambert u graag uit voor onze kosteloze kennissessie 'The Battle of Forms: hoe zorgt u dat u wint?'. Op dinsdagmiddag 5 maart vertellen wij u, samen met Stadermann Luiten Advocaten, in 1,5 uur alles wat u moet weten over leveringsvoorwaarden in uw organisatie.

Wanneer: 5 maart 2019, 15.30 uur – 18.30 uur

Locatie: Schouten Toren, Rivium Quadrant 81, Capelle aan den IJssel)

Kosten: Gratis!