Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Kennissessie: 'Trouble in Paradise'

11 april 2019 – Rotterdam

Welvaart én een groeiende economie: voor u het weet, bevindt u zich in het paradijs. Liggend op het parelwitte strand gloren aan de horizon toch de eerste donkere wolken. Wat als u uw facturen wel netjes betaalt, maar uw relaties dat niet meer kunnen?

Op donderdagmiddag 11 april krijgt u in de Kunsthal in Rotterdam praktische tips en antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe staat het ervoor met de Nederlandse economie en met die van onze belangrijkste handelspartners? Gaat de bubbel in uw sector barsten?
  • Liquiditeit blijft belangrijk, dus welke mogelijke alternatieven zijn er voor bankgarantie? Is een borgstelling iets voor uw bedrijf?
  • Wat kunt u leren van faillissementen, zoals die van Free Record Shop en Mooy Logistics?

Sprekers
Econoom en journalist Mathijs Bouman vertelt u op levendige wijze over onze veranderende economie en wat dit voor uw sector en organisatie betekent. Is deze hoogconjunctuur bestendig of gaan we binnenkort weer een recessie in? Vervolgens zal een Senior Consultant Borgstellingen u laten zien welke mogelijke alternatieve vormen er voor een bankgarantie zijn. Als laatste zal Monique Busch, onderdeel van het team dat verantwoordelijk is geweest voor de afhandeling van een aantal bekende grote faillissementen, u vertellen wat een faillissement voor een organisatie betekent en vooral wat u hiervan kunt leren.

Bezoek de tentoonstelling Trouble in Paradise
Na de kennissessie heeft u de mogelijkheid om de tentoonstelling 'Trouble in Paradise' te bezoeken: een bijzondere selectie hedendaagse kunst uit de privécollectie van kunstverzamelaar en ondernemer Rattan Chadha (1949, Delhi). De tentoonstelling weerspiegelt de emotie die u als ondernemer kunt hebben in tijden van (Trouble in) Paradise.

Wanneer: 11 april 2019, 15.30 uur – 19.00 uur

Locatie: Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam

Kosten: Gratis!