Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Referenties

“Wij werken al jaren naar tevredenheid voor al onze verzekeringszaken samen met Boelaars & Lambert. Men heeft kennis van zaken, producten specifiek voor onze branche en voor onze logistieke risico’s in het bijzonder. Men werkt vanuit een goede no-nonsense aanpak met korte lijnen naar de specialisten.

Een aantal jaar geleden hebben wij een grote transportschade geleden aan boord van een containerschip vanuit het Verre Oosten. Met de afwikkeling van die schade is de kwaliteit van het transportverzekeringsproduct en schadebegeleiding duidelijk gebleken. Ik ben ervan overtuigd dat Boelaars & Lambert met haar specialisme veel kan betekenen voor ondernemers.” 

Dhr. Smits, Th. Smits en Zonen BV uit Made
“Je denkt dat het allemaal goed is geregeld, maar op het moment dat Boelaars & Lambert naar onze verzekeringen keek, kwamen we erachter dat er hiaten in zaten. We waren bijvoorbeeld flink onderverzekerd. Samen met adviseur Hans Peperkamp zijn alle verzekeringen bekeken. De voorwaarden zijn nu een stuk beter en sluiten aan bij het werk dat we doen. Het gaat ons niet om de goedkoopste premie, maar om de beste voorwaarden en die hebben we gevonden bij deze tussenpersoon.”
Dhr. Kennes, Loonbedrijf de Schalm BV uit Alphen
“Een aantal jaar geleden hebben wij al onze verzekeringen overgezet naar Boelaars & Lambert. Hiervoor hebben we gekozen omdat Boelaars & Lambert ons betere voorwaarden kon bieden tegen een goedkoper tarief. De polisvoorwaarden sluiten aan bij het soort bedrijf dat wij zijn en daarnaast is het prettig om één partij te hebben waarmee we zaken doen en die voor onze belangen opkomt.”
“We leven in een tijd van verandering, een tijd ook waarbij de werkdag niet stopt om 17.00 uur. Boelaars en Lambert snapt dat. Onze ervaring is dat de organisatie wendbaar, klantgericht, proactief en vooruitdenkend is. Voor ons als vereniging is dat prima samenwerken. Wij hebben een relatief compact team en kunnen alleen stappen maken als wij worden omringd door leveranciers die ons snappen en even wendbaar willen zijn.”
 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze directie, via 010 - 44 33 400 of via het contactformulier.