Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Levensverzekeringen & Hypotheken

Door een zeer sterke groei van onze zakelijke klantenportefeuille, hebben wij besloten per 1 januari 2018 onze levensverzekeringen-, hypotheken-, en kredietenportefeuille over te dragen aan De Financiële Consumentenservice uit Middelburg. Vanaf deze datum is De Financiële Consumentenservice verantwoordelijk voor het advies en beheer met betrekking tot deze verzekering(en). Hiermee willen wij bereiken dat het serviceniveau dat u van ons gewend bent ook in de toekomst gegarandeerd wordt.

Wanneer u uw particuliere schadeverzekering(en) ook bij Boelaars & Lambert heeft ondergebracht, blijven deze wel bij ons in beheer.

Wie is De Financiële Consumentenservice?

De Financiële Consumentenservice is een professionele tussenpersoon die zich richt op verzekeringen ten behoeve van particuliere klanten, in het bijzonder op levensverzekeringen. De eigenaar van De Financiële Consumentenservice is Remco van der Vuurst. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Boelaars en Lambert heeft Remco nu de particuliere leven-, hypotheken- en kredietenportefeuille overgenomen en zal onder de naam De Financiële Consumentenservice verder gaan.

Wat verandert er voor u?

Vanaf 1 januari 2018 loopt alle correspondentie omtrent uw levensverzekering(en) die u voorheen met Boelaars & Lambert voerde via De Financiële Consumentenservice. Ook polisbladen en facturen zult u voortaan van hen ontvangen. De eventuele machtiging die u aan Boelaars & Lambert heeft verleend voor uw levensverzekeringen, komt automatisch te vervallen. Deze machtiging blijft wel gelden voor uw eventuele particuliere schadeverzekering(en). Aan de levens- en schadeverzekering(en) zelf verandert niets.

Wat moet u doen?

U hoeft niets te doen. Wij zorgen ervoor dat uw levensverzekering(en) op een goede wijze worden overgedragen aan De Financiële Consumentenservice. Eventuele lopende zaken worden door ons afgewikkeld. Voor vragen of een kennismakingsgesprek met De Financiële Consumentenservice kunt u contact opnemen met Remco van der Vuurst, hij is bereikbaar op telefoonnummer 0118 – 623 137 of via e-mail: info@dfcs.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website, www.dfcs.nl.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in Boelaars & Lambert en kijken ernaar uit onze samenwerking te continueren. Daarnaast hebben wij er alle vertrouwen in dat u met De Financiële Consumentenservice een professionele tussenpersoon heeft die uw belang voorop stelt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
De Financiële Consumenten Service via 0118 – 623 137 of info@dfcs.nl

www.dfcs.nl