Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Levensverzekeringen & Hypotheken

Door een zeer sterke groei van onze zakelijke klantenportefeuille, hebben wij besloten onze levensverzekeringen-, hypotheken-, en kredietenportefeuille over te dragen aan Vivendum Verzekeringen uit Rhoon. Vanaf heden is Vivendum Verzekeringen verantwoordelijk voor het advies en beheer met betrekking tot deze verzekering(en). Hiermee willen wij bereiken dat het serviceniveau dat u van ons gewend bent ook in de toekomst gegarandeerd wordt.

Wanneer u uw particuliere schadeverzekering(en) ook bij Boelaars & Lambert heeft ondergebracht, blijven deze wel bij ons in beheer.

Wie is Vivendum Verzekeringen?

Vivendum Verzekeringen is een professionele tussenpersoon die zich richt op verzekeringen ten behoeve van particuliere en zakelijke klanten. Vivendum Verzekeringen adviseert particulieren omtrent fiscale, juridische en verzekeringstechnische aspecten van voorzieningen en verzekeringen op het terrein van hypotheek, pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Wat verandert er voor u?

Voortaan loopt alle correspondentie omtrent uw levensverzekering(en) die u voorheen met Boelaars & Lambert voerde via Vivendum Verzekeringen. Ook polisbladen en facturen zult u voortaan van hen ontvangen. De eventuele machtiging die u aan Boelaars & Lambert heeft verleend voor uw levensverzekeringen, komt automatisch te vervallen. Deze machtiging blijft wel gelden voor uw eventuele particuliere schadeverzekering(en). Aan de levens- en schadeverzekering(en) zelf verandert niets.

Wat moet u doen?

U hoeft niets te doen. Wij zorgen ervoor dat uw levensverzekering(en) op een goede wijze worden overgedragen aan Vivendum Verzekeringen. Eventuele lopende zaken worden door ons afgewikkeld. Voor vragen of een kennismakingsgesprek met Vivendum Verzekeringen kunt u contact opnemen met Remco Vitscher, hij is bereikbaar op telefoonnummer 010 – 438 71 11 of via e-mail: info@vivendum.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website, www.vivendum.nl.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in Boelaars & Lambert en kijken ernaar uit onze samenwerking te continueren. Daarnaast hebben wij er alle vertrouwen in dat u met Vivendum Verzekeringen een professionele tussenpersoon heeft die uw belang voorop stelt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Vivendum Verzekeringen via 010 - 438 71 11 of info@vivendum.nl

www.vivendum.nl