Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Reis en recreatie

Hotel besproken, vliegtuig geboekt, huurauto gereserveerd… Alles geregeld voor een mooie en ontspannen vakantie. Maar vergeet u ook uw reisverzekering niet? Deze verzekering dekt schade en kosten die het gevolg kunnen zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. Voorzover reeds bestaande verzekeringen daarvoor ook dekking bieden geldt de reisverzekering als aanvullend.

De verzekering kent meestal vier rubrieken

  • Bagage.
  • Geneeskundige kosten.
  • Onvoorziene kosten (zoals de kosten van gedwongen langer hotelverblijf, de begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland of de kosten verbonden aan opsporings- en/of reddingsacties)
  • Ongevallen.

U kunt kiezen uit een aantal pakketten dekkingsrubrieken, zodat een optimale aansluiting met al bestaande verzekeringen kan worden gekregen. Daarnaast kunt u  kiezen uit verschillende verzekerde bedragen per pakket.

Premie
De premie is afhankelijk van het gekozen pakket dekkingsrubrieken en de gekozen combinatie van verzekerde bedragen.

Bijzonderheden
Voor de rubriek bagage geldt meestal een eigen risico. In geval van diefstal/vermissing moet een verklaring van aangifte bij de politie worden overgelegd.

Backpacken in Thailand, naar de camping in Frankrijk of een weekendje België: u gaat met vakantie! Maar helaas zijn er aspecten die uw vakantie kunnen dwarsbomen. Want wat doet u bij ernstige ziekte van uzelf, uw medereiziger of een familielid thuis? Als u uw reis tijdelijk moet onderbreken of zelfs helemaal moet afbreken, ontvangt u met de annuleringsverzekering een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. 

Premie
De premie wordt berekend over de volledige reis- en/of huursom.

Bijzonderheden
De meeste verzekeringen kennen ook een vergoedingsregeling voor niet genoten vakantiedagen in verband met reisvertraging door vervoerstechnische redenen van boot, bus, trein of vliegtuig naar de vakantiebestemming.

Gaat u met uw caravan of vouwwagen op vakantie? Dan is deze WA-verzekerd zolang hij aan uw auto is gekoppeld. Een afzonderlijke caravanverzekering is niet verplicht. Maar wel raadzaam! Wij zorgen ervoor dat uw caravan, stacaravan of vouwwagen ook tijdens het verblijf op de camping verzekerd is. Zodat u zorgeloos op vakantie kunt, in binnen- en buitenland. 

In het kort:

  • Speciaal laag tarief voor tweedehands caravans
  • Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
  • Standaard verzekerd tegen brandschade, diefstal en storm

Camper
Ook uw camper verzekeren wij graag voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Alle zorgen laten varen. Letterlijk. Daar zijn wij Nederlanders erg goed in. We houden namelijk van watersport - ons land telt zo’n half miljoen pleziervaartuigen, van optimist tot motorjacht. Maar vergeet niet om daarvoor een goede verzekering af te sluiten.

U kunt uw boot op zes manieren verzekeren: 

1. Alleen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
2. WA/Brand
3. WA/Diefstal
4. WA/Brand en diefstal
5. WA/Casco
6. WA/Casco+

U kunt uw Bootverzekering aanvullen met extra dekkingen. Bijvoorbeeld om uw boottrailer of rechtsbijstand mee te verzekeren bij uw Bootverzekering . Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met éém van onze specialisten via 010 - 44 33 400 of via het contactformulier.