Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Verkeer

Wegenbelasting, benzine, onderhoud… Er zijn genoeg kosten aan uw auto. Daarom wilt u premie voor de autoverzekering zo laag mogelijk houden. Maar dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de dekking. Onze autoverzekering biedt een zeer complete dekking die u naar wens kunt samenstellen tegen een scherpe premie.

In het kort:

  • Uitstekende voorwaarden en schadeservice.
  • Optioneel uit te breiden met ongevallen inzittenden of schadeverzekering inzittenden, zodat u bij een ongeval ook uw inzittenden of schade aan bezittingen van de inzittenden heeft meeverzekerd.

Heeft u schade?
Wanneer u schade heeft aan of met uw auto, dan vragen wij u ons dit zo snel mogelijk door te geven. Vult u hiervoor het schadeformulier in. Bij spoedgevallen kunt u ons uiteraard 24/7 bereiken.

De rijwind, de geur van de omgeving. Het perfect aansnijden van elke bocht. En altijd een gevoel van vrijheid. Uw motor is meer dan een vervoermiddel, het is een ontsnappingsmogelijkheid aan het dagelijkse leven. En onze motorverzekering maakt zelfverzekerd motorrijden gemakkelijk, in Nederland en heel Europa.

De motorverzekering die vrijheid biedt

Alleen een motor geeft u dat bijzondere gevoel van vrijheid, avontuur en energie. Dat gevoel wilt u vasthouden. De motorverzekeringhelpt u erbij. Het is namelijk een verzekering die u vrijheid biedt. Omdat u zelf kunt kiezen wat u wel en niet verzekert. En omdat u dus geen cent betaalt voor zaken die u niet nodig heeft. Precies zoals u van ons verwacht.

Een verzekering voor elk type motor

Een speciale motor kunt u gewoon verzekeren bij ons. Dus ook uw sport- of offroadmotor. Bij een sportmotor met meer vermogen dan 75 kW/100 pk vragen wij wel minimaal één jaar rijervaring. En bij een offroadmotor heeft u een iets hoger eigen risico in de motorverzekering met de basisdekking All Risk. Heeft u een motor van 25 jaar of ouder? Dan hebben wij een aparte Klassieke Motorverzekering voor u.

Wanneer rijdt u motor?

Onze motorverzekering is een duidelijke verzekering tegen verrassend lage kosten. Als u namelijk alleen in de 'pekelvrije' maanden rijdt, profiteert u van extra voordeel. Het winterstoptarief en het zomertijdtarief maken het mogelijk. Ofwel: wie in de winter niet rijdt, mag het hele jaar minder betalen. Wel zo eerlijk.

Motor Bonusplan - de motorverzekering voor beginnende rijders

Speciaal voor beginnende motorrijders hebben wij het Motor Bonusplan samengesteld. Hiermee kunt u de schadevrije jaren van uw auto gebruiken voor uw Motorverzekering. Zo komt u in aanmerking voor een premiekorting tot wel 75 procent. Ongeacht waar uw auto is verzekerd.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen, wij staan u graag te woord!

Een klassieke auto vertelt een verhaal. Over een roadtrip, over de restauratie. Over clubmeetings of vakanties. Over de goede momenten in het leven. En soms over pech en schade. Ook dát kan trouwens mooie verhalen opleveren. Mits uw klassieker goed is verzekerd natuurlijk: dat kan met onze oldtimerverzekering.

Deze verzekering kent heldere voorwaarden. En aan de eerlijke, lage premie – als u weinig rijdt, betaalt u minder. Maar ook aan de grote vrijheid, want u bepaalt zélf wat onze Oldtimerverzekering dekt. Zoals diefstal en schade door brand, of rechtsbijstand en pechhulp in heel Europa.

Voordelen van de oldtimerverzekering

  • Bent u FEHAC-lid? Dan krijgt u 10% korting op de premie. De FEHAC is  belangenbehartiger van eigenaren van historische voertuigen van 25 jaar en ouder. 
  • Uw premie is afgestemd op de kilometers die u aflegt en de periode waarin u rijdt. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers de weg op gaat.
  • Heeft u een klassiekercollectie? Dan kunt u alle auto’s in één collectieverzekering onderbrengen.

Dit zijn de voorwaarden van de oldtimerverzekering

  • Uw auto is minimaal 25 jaar oud en u rijdt maximaal 7.500 kilometer per jaar.
  • De Oldtimerverzekering is alleen voor recreatief gebruik. Voor de dagelijkse kilometers hebt u een tweede auto op naam.
  • Het is een auto die als verzamelobject kan gelden en waarvoor een merkenclub bestaat.
  • Is de auto een youngtimer van bouwjaar 1971 of jonger? Dan accepteren we alleen auto's die rijden op benzine en met een minimale taxatiewaarde van € 5.000,-.Wij kunnen uw oldtimer alleen verzekeren als u hier een FEHAC goedgekeurd taxatierapport voor heeft. Wij volgen de FEHAC-richtlijnen en de FEHAC-lijst met door hen goedgekeurde taxateurs. Klik hier voor deze lijst en meer informatie

Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via 010 - 44 33 400 of via het contactformulier.