Open menu

Boelaars & Lambert

Sinds 1917 innovatief in logistieke verzekeringen
Vragen? Bel 010 – 44 33 400

Workshop Incoterms – 13 maart

Bij 74% van ondernemers bestaat onduidelijkheid over de rechten en plichten van de verschillende Incoterms. Im- of exporteert u ook goederen zonder dat u weet wat u precies afspreekt?

Graag nodigen Van Traa Advocaten, Sedgwick en Boelaars & Lambert u uit voor onze workshop Incoterms. Tijdens deze workshop zullen juridische specialisten van Van Traa advocaten, schade-experts van Sedgwick en verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert u op interactieve wijze meenemen in de wereld van internationale transportrisico’s. U gaat naar huis met een berg kennis én met handvatten om uw eigen transportrisico’s te verkleinen.

Na de workshop is er voldoende gelegenheid om met de specialisten en andere deelnemers te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. U kunt deze workshop kosteloos bezoeken.

Sprekers
Dé specialisten op het gebied van logistieke schades, Steven Oude Alink (Van Traa Advocaten) en Ton Schox (Sedgewick), zullen u alles vertellen over de rechten en plichten op grond van de verschillende Incoterms en veelvoorkomende schades in de logistieke sector laten zien. Daarna zullen Danny Monjé (Directeur Verzekeringtechniek Boelaars & Lambert) en Robert de Haan (Van Traa Advocaten) aan de hand van praktijkvoorbeelden toelichten hoe risicomanagement kan helpen bij het verkleinen van transportrisico’s.

Voor wie
Deze workshop is interessant voor handelshuizen, commodity traders, expediteurs, verzekeraars en betrokkenen bij internationale handel. 

Datum & locatie
De workshop wordt gegeven op woensdag 13 maart van 15.30 uur tot 18.30 uur. We ontvang u graag op het kantoor van Van Traa Advocaten. De adresgegevens zijn:

Minervahuis II
Meent 94
3011 JP Rotterdam

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor deze workshop!